Hoteller i Praha, Tsjekkia,

søk og finn tilbud for dine datoer blant 1256 overnattings- og hotellalternativer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Finn tilgjengelige hoteller i sentrum eller annen overnatting i Praha


Bestill hotell i Praha, Tsjekkia, i dag. Finn alt fra billige hoteller til luksushoteller til hotellpriser som du er fornøyd med. For flere av Prahas overnattingsalternativer betaler du først når du sjekker ut!


Praha

Gamlebyen i Praha Gamlebyen

Praha er uten tvil en av de aller vakreste byen i Europa. Den godt bevarte eldre bebyggelsen gjør at byen nå er oppført på UNESCO sin verdensarvsliste ... Kilde: Storbytur.no

Praha er hovedstad i Tsjekkia, og ligger ved elven Vltava (Moldau). Det er ca. 1,2 millioner innbyggere i byen som regnes som en av verdens vakreste, med arkitektur som kan dateres helt tilbake til 800-tallet. Monumentale byggverk på høydene og mektige broanlegg gir et imponerende bybilde. Hovedstaden kan by på en rekke turistattraksjoner som gamlebyen, Karlsbroen, Hradcany-høyden med kongeborgen av samme navn, St. Vituskatedralen m.m.

Bo godt på hotell i Praha. Book hotellrom eller andre former for overnatting i sentrum eller i utkanten av Praha i dag! Velg mellom mer enn 1256 hoteller med fokus på alt fra luksus til billigere alternativer der ditt budsjett blir ivaretatt.

Utforsk overnattings-mulighetene

Du kan utforske Praha sine overnattings- og hotellmuligheter på ulike måter.

  • Bruk søkeboksen i toppen for å se hvilke alternativer som er ledige i tidsrommet du ønsker å besøke Praha, Tsjekkia, deretter kan du sortere resultatene etter de preferanser du har for overnatting.

  • Har du ikke fastsatt datoene for ditt besøk kan du krysse av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå".

Kart