Hoteller i Nice, Frankrike,

søk og finn tilbud for dine datoer blant 185 overnattings- og hotellalternativer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Finn tilgjengelige hoteller i sentrum eller annen overnatting i Nice


Bestill hotell i Nice, Frankrike, i dag. Finn alt fra billige hoteller til luksushoteller til hotellpriser som du er fornøyd med. For flere av Nices overnattingsalternativer betaler du først når du sjekker ut!


Nice

Promenade des Anglais i Nice Promenade des Anglais

Nice blir ofte omtalt som hovedstaden på den franske rivieraen (på fransk Côte d'Azur), og er en storby som tiltrekker seg besøkende året rundt. ... Kilde: Storbytur.no

Nice ligger ved Middelhavet ca. 34 km fra den italienske grensen. Byen har med forsteder vel 1 million innbyggere og er nr. 8 av Frankrikes byer etter folketall. Byen er den eldste, og det viktigste turistsenter på den franske middelhavskysten. Turismen er den viktigste næringsveien hele året.

Bo godt på hotell i Nice. Book hotellrom eller andre former for overnatting i sentrum eller i utkanten av Nice i dag! Velg mellom mer enn 185 hoteller med fokus på alt fra luksus til billigere alternativer der ditt budsjett blir ivaretatt.

Utforsk overnattings-mulighetene

Du kan utforske Nice sine overnattings- og hotellmuligheter på ulike måter.

  • Bruk søkeboksen i toppen for å se hvilke alternativer som er ledige i tidsrommet du ønsker å besøke Nice, Frankrike, deretter kan du sortere resultatene etter de preferanser du har for overnatting.

  • Har du ikke fastsatt datoene for ditt besøk kan du krysse av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå".

Kart