Hoteller i København, Danmark,

søk og finn tilbud for dine datoer blant 83 overnattings- og hotellalternativer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Finn tilgjengelige hoteller i sentrum eller annen overnatting i København


Bestill hotell i København, Danmark, i dag. Finn alt fra billige hoteller til luksushoteller til hotellpriser som du er fornøyd med. For flere av Københavns overnattingsalternativer betaler du først når du sjekker ut!


København

Flotte Nyhavn i København Nyhavn

København har vært en storbyfavoritt blant nordmenn i lang tid. Den sjarmerende danske hovedstaden ligger kun en kort fly- eller båttur fra Norge, og språket er heller ikke så forskjellig. Den korte reisetiden og få språklige barrierer, i tillegg til Københavns hyggelige innbyggere og kontinentale livsstil er noe av forklaringen på nordmenns forkjærlighet for byen. I tillegg er København full av vakre bygninger, severdigheter, museer, flotte gater og plasser, restauranter, kroer, shoppingmuligheter, puber, nattklubber og mye mer.

København er Danmarks hovedstad og største by. Hovedstaden uten forsteder har vel 540 000 innbyggere, og ligger på øyene Sjælland og Amager ved sørenden av Øresund mellom Danmark og Sverige. Da Norge var i unionen med Danmark var København også Norges hovedstad.

Bo godt på hotell i København. Book hotellrom eller andre former for overnatting i sentrum eller i utkanten av København i dag! Velg mellom mer enn 83 hoteller med fokus på alt fra luksus til billigere alternativer der ditt budsjett blir ivaretatt.

Utforsk overnattings-mulighetene

Du kan utforske København sine overnattings- og hotellmuligheter på ulike måter.

  • Bruk søkeboksen i toppen for å se hvilke alternativer som er ledige i tidsrommet du ønsker å besøke København, Danmark, deretter kan du sortere resultatene etter de preferanser du har for overnatting.

  • Har du ikke fastsatt datoene for ditt besøk kan du krysse av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå".

Kart