Hoteller i Bergen, Norge,

søk og finn tilbud for dine datoer blant 27 overnattings- og hotellalternativer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Finn tilgjengelige hoteller i sentrum eller annen overnatting i Bergen


Bestill hotell i Bergen, Norge, i dag. Finn alt fra billige hoteller til luksushoteller til hotellpriser som du er fornøyd med. For flere av Bergens overnattingsalternativer betaler du først når du sjekker ut!


Bergen

Bryggen i Bergen Bryggen

Olav Kyrre grunnla Bergen i 1070, og byen var Norges hovedstad frem til 1299. Bergen har siden den gang vært et naturlig sentrum for vestlandsfylkene, og blir ofte omtalt som Vestlandets hovedstad.

Den vakre byen som er omgitt av De syv fjell, kan by besøkende og bergensere på flott natur, vakker trehusbebyggelse, mange severdigheter og museer, shopping, uteliv og ikke minst hyggelige mennesker.

Bergen er Norges nest største by. I byen kan du besøke severdigheter som fisketorget, Håkonshallen, Rosenkrantztårnet med mer. Bergen var største by i Norge til ut på 1830-tallet, og var fra vel 1350 til vel 1750 preget av hanseatisk handelsvirksomhet. Flyplassen ligger på Flesland.

Bo godt på hotell i Bergen. Book hotellrom eller andre former for overnatting i sentrum eller i utkanten av Bergen i dag! Velg mellom mer enn 27 hoteller med fokus på alt fra luksus til billigere alternativer der ditt budsjett blir ivaretatt.

Utforsk overnattings-mulighetene

Du kan utforske Bergen sine overnattings- og hotellmuligheter på ulike måter.

  • Bruk søkeboksen i toppen for å se hvilke alternativer som er ledige i tidsrommet du ønsker å besøke Bergen, Norge, deretter kan du sortere resultatene etter de preferanser du har for overnatting.

  • Har du ikke fastsatt datoene for ditt besøk kan du krysse av i boksen til venstre for "Jeg har ikke bestemt dato ennå".

Andre større steder i Norge